27/10/2014

Kategori: Lajme

Cmenden serbet. Reklame me ‘drone’ dhe Ballist Morina

Droni qe ngriti banderolen me flamurin e Shqiperise se Madhe ne Beograd dhe personi qe perflitet si autor i kesaj ngjarje, jane bere protagoniste te nje reklame kosovare.

384 views