12/11/2014

Kategori: Lajme

I denuari shqiptar “fut ne sherr” Britanine

Mosekstradimi nga Skocia në Shqipëri e Fatjon Kaprit 35 vjeç, i cili është dënuar me 22 vjet nga Gjykata e Elbasanit për vrasjen e shqiptarit tjetër, Ylli Pepa ne 2001 në Londër, ka shkaktuar debate të ashpra mes insitucioneve britanike të drejtësisë dhe Ministrisë së Brendshme.

226 views