25/10/2014

Kategori: Sport

Diego Braghieri shenon nje nga golat me te bukur te javes

Diego Braghieri ka shenuar nje nga golat me te bukur te javes. Ka ndodhur ne ndeshjet e Copa Sudamericana ne ndeshjen Lanus - Cerro Porteno qe ka perfunduar 1 - 1. Braghieri ka rrehmbuer nje top ne mesin e fushes dhe ka vrapuar deri ne porten kundershtare duke realizuar.

221 views