19/11/2014

Kategori: Lifestyle

E pabesueshme. Ky me siguri eshte njeriu me gjakftohte ne bote

Nje perleshje e dhunshme si kohe lufte ka ndodhur ne nje klub te Rusise, por e vecanta e kesaj perleshje eshte nje i panjohur rus i cili qendron i qete duke shikuar perleshjen. I panjohuri rus nga Vicuga u be njeri nga kandidatet per te fituar cmimin si njeriu me gjakftohte ne bote, per shkak se ai vazhdoi te pije vodken e tij edhe pas situates te rrezikshme per jeten. Policia ka konfirmuar se vete sulmuesit kishin pistoleta te tipit “Makarov”, Kallashnikov dhe shkopinj gome, por sulmuesit nuk kane arritur ta merzisin te riun i cili qendronte ne qetesi duke i shikuar zhvillimet e perleshjes vdekjeprurese. Ne klubin “Strelec” te Rusise, kane hyr papritmas njerez te armatosur, te cilet per arsye te panjohura filluan te rrahin mysafiret. Sulmuesit me shpejtesi jane larguar nga klubi me makinat e tyre pa targa. Nga perleshja mbeten te lenduar 4 persona.

506 views