07/01/2015

Kategori: Lifestyle

E pabesueshme!!! Shikoni ku eshte fshehur ky emigrant qe tenton te kaloje ne Spanje

Kerkojne ne cdo menyre qe te kalojne ne Spanje per nje jete me te mire. Emigrante te shumte tentojne ne cdo menyre per ti shpetuar policise. Ata jane te gatshem te fshihen kudo dhe te qendrojne per ore te tera ne pozicione aspak normale per trupin e njeriut. Edhe ne kete video do te shihni se ku i ka shkuar imagjinata ketij emigranti per tu fshehur. E pabesueshme

448 views