13/11/2014

Kategori: Lifestyle

Eksperimenti social. Hedhin kuleten me para per te pare reagimin e njerezve

Dy persona nga Cekia, kane bere nje eksperiment social te jashtezakonshem, ku kane hedhur me qellim kuleten e tyre prane te pastreheve. Qellimi i tyre ishte qe te shohin se si do te reagojne te pastrehet ne kete rast dhe se a do te kishte ndonje i pastrehe zemergjere qe do e kthente kuleten. Eksperimenti eshte realizuar per 5 dite me radhe dhe ne diten e fundit, kur ata po dorezoheshin, kane pare dicka te jashtezakonshme.

232 views