18/10/2014

Kategori: Teknologji

Epoka e re e Apple

Apple  njoftoi te marten zyrtarisht daljen e iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus ne 4.7 dhe 5.5 inch permasa te ekraneve te tyre. iPhone 6 do te kushtoje $199 per versionin 16GB dhe $399 per modelin 128GB me nje kontrate 2 vjecare dhe do te filloje te shperndahet duke filluar nga 19 shtatori. Apple gjithashtu prezantoi po dje edhe sistemin e pageses mobile - Apple Pay te pajisur me Touch ID (verifikim gjurmesh te gishterinjve) dhe NFC si dhe Apple Watch i cili do te vij ne dy permasa me nje cmim qe fillon me $349. Ai do te jete ne treg ne fillim te vitit tjeter.

200 views