27/10/2014

Kategori: Business Pulse

Eshte koha jote… “Apo eshte koha ime?

Spoti i ri i Amstel per Shqiperine, tregon historine e nje djali, i vendosur te ndryshoje jeten e tij per me mire. eshte koha per te gjithe te shkruajne historine e tyre, te shijojne çdo hap perpara dhe te festojne suksesin me miqte dhe familjen!

221 views