10/09/2015

Kategori: Business Pulse

Fushata e re e Mango-s

Kjo eshte fushata e re e firmes se madhe spanjolle te veshjes "MANGO." Ajo ka mobilizuar kesaj here dy modelet me te njohura te botes, Cara Delevigne dhe Kate Moss, te dyja angjeze.

779 views