29/10/2014

Kategori: Sport

Futbolli, me shume se nje loje

Futbolli eshte me shume se nje loje. Nje permbledhje emocionuese e disa prej ndeshjeve me te bukura ne keto vitet e fundit. Lot gezimi dhe deshperimi. Demtime lojtaresh dhe ngritje trofesh. Shijojeni.

235 views