17/02/2015

Kategori: Lifestyle

Gazetarja e cila kurre nuk vesh te brendshme

Kjo eshte gazetarja Jenny Scordamaglia e cila  asnjehere nuk vesh te brendshme sa here qe paraqitet para ekranit. Ajo madje as ne jeten e perditshme nuk preferon te brendshmet. Ne videon dhe ne fotot e meposhtme keni per tu  bindur per lirine e veshjes se kesaj gazetareje .

1,314 views