05/12/2014

Kategori: Sport

Gedees ben te merzitet Ronaldo dhe Messi me golin e tij

Luan ne kategorine e 6 ne Angli po goli qe ka shenuar Sean Gedees ben qe te merziten dhe yjet si Ronaldo dhe Messi. Nje gol i shenuar me finte nga me shume se 11 metra.

178 views