03/12/2014

Kategori: Sport

Gjynah! Gjyqtari Rick Crawford bie pa ndjenja ne parket

Goditja ishte kaq e ashper sa Crawford humbi ndjenjat dhe u nevojit nderhyrja e stafit mjekesor deri sa ai te rimerrte veten. Ndeshja u nderpre per disa minuta dhe gjyqtari u dergua menjehere ne spital per te marre trajtim mjekesor. Pas ketij episodi me siguri Rick Crawford, gjithmone nese vendos te arbitroje, do te tregoje me shume kujdes ne momentin e hedhjes se topit te pare, pasi te tilla perplasje me djem me nje gjatesi rreth 2 metra nuk jane asnjehere nje kenaqesi.

180 views