11/11/2014

Kategori: Lifestyle

Historia e shoqerive sekrete: Kaloresit Templare, Iluminatet, Vrasesit, Masonet…

Forcat e erreta te shoqerive sekrete kane ndryshuar historine tone qe prej fillimit te koherave. Secila prej tyre ka pasur si qellim per te perdorur te gjithe talentin, parate dhe pushtetin qe ata arrijne te perfitojne. Ndermjet territoreve qe keto shoqeri kerkojne te pushtojne, apo nese i quajme ndryshe zona influence, jane ekonomia, feja, edukimi dhe politika. Ndiqni dokumetarin

1,425 views