18/12/2014

Kategori: Lifestyle

Ja kush eshte pozicioni ideal per nje femer qe te arrije orgazmen

Te gjithe e kane te qarte se sa seksualiteti femeror eshte kompleks dhe sa eshte individuale ajo qe i eksiton ne shtrat, mirepo disa gjera jane universale, prandaj cdo femer me se lehti perjeton orgazmen ne te njejtin pozicion. Shikoni cila eshte ajo.

4,314 views