04/12/2014

Kategori: Sport

Ja se si Platini dhe UEFA moren vendimin per ndeshjen Serbi – Shqiperi. E vertete!!!

Ne nje video ironizuese tregohet se si vendosi Komisioni Disiplinor i UEFA-s per vendimin e ndeshjes Serbi-Shqiperi. Sic tregon videoja, kreu i UEFA-s, Michel Platini eshte ai i cili ndikoi qe kjo sfide te shkonte ne favor te serbeve.

668 views