17/02/2015

Kategori: Lifestyle

Ja si kalohet skaneri ne aeroport

Nje i ri eshte nxehur aq shume me kontrollet e rrepta ne aeroportin e St.Petersburg, sa ka vendosur te zhvishet nudo. Kete veprim ai e ka bere ne shenje revolte ndaj kontrolleve te shumta. Policet, te cilet duket se nuk kishin shume pervoje, nuk reaguan ne kete rast dhe tashme per ta kane. Burimi:Gazeta Dita

404 views