05/08/2015

Kategori: Lifestyle

Keta baballare jane heronje te vertete!!!

Reflekse, gatishmeri dhe nje dashuri e pafund per femijet e tyre. Ne nje video rreth 3 minuta tregohet se si keta baballare jane gati per gjithcke, vetem qe femija i tyre te mos pesoje asgje. Respekte per keta baballare!!!

474 views