09/12/2014

Kategori: Lifestyle

Kjo eshte hakmarrje. I shkreti ky cfare paska hequr

Hakmarrja eshte nje pjate qe serviret e ftohte. Por kjo vajze ka kryer nje hakmarrje shume te nxehte. Nje vajze nga Cekia eshte hakmarre duke sperkatur letren higjenike te banjos me spray piperi nga ato qe perdorin forcat e rendit dhe disa kube akulli dhe ia ka dhene te dashurit te saj. Se cfare ka vuajtur i dashuri me mire shikojeni ne video. Nje hakmarrje e vajzes pasi i dashuri i saj kishte bere shpesh here te tilla shaka dhe videot e regjistruara i kishte postuar ne internet. Me te njejten monedhe i eshte pergjigjur dhe ajo.

477 views