19/05/2015

Kategori: Teknologji

Konkursi mbarëkombëtar i TIK ICT Awards: Ja fituesit në 7 kategori

Është mbyllur dje në mbrëmje me një ceremoni gala edicioni i tretë i konkursit mbarëkombëtar për profesionistët e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit ICT Awards me përzgjedhjen e fituesve në 7 kategori të ndryshme.

301 views