01/12/2014

Kategori: Lifestyle

Ky me siguri eshte hajduti me idiot ne bote

Ky me siguri eshte hajduti me idiot ne bote. Tenton te vjedhe celularin e nje personi qe eshte ulur ne nje kafene dhe gjate vrapit per tu larguar perplaset me nje makine. Ky hajdut mori ate denimin e tij menjehere.

301 views