18/10/2014

Kategori: Teknologji

Kyçeni telefonin me ‘tatuazhin e zgjuar’

Kerkon deri ne tre sekonda kohe, por kompanite po kerkojne çdo dite e me shume menyra te reja, per kyçje me te lehte ne telefon. Skanimi gishtit, syve, fytyres, si dhe fjalekalimi klasik me shkronja apo numra, nuk po kenaqin prodhuesit qe duan siguri dhe mbrojtje per klientet. eshte koha e ‘Tatuazhit Digjital’ te Motorola qe pritet te zevendesoj menyrat tjera te hapjes se telefonit te zgjuar. Te vendosur ne trup, mjafton ti afrohet telefoni i zgjuar tatuazhit dhe ekrani menjehere tregon se eshte hapur. Tatuazhi eshte i perkohshem dhe mund te hiqen ne çdo moment.

193 views