22/10/2014

Kategori: Sport

Liverpool – Real Madrid 0 – 3 Kampionet ne fuqi e kane te lehte ne Anfield Road

Ajo qe pritej te ishte nje ndeshje spaktakolare i shuajti shume shpejt pritshmerite. Crisitano Ronaldo tregoi se eshte ne nje forme te shkelqyer. Shenoi golin e tij numer 70 ne Champions League dhe numer 20 per kete sezon ne vetem 13 ndeshje te zhvilluara.

156 views