18/10/2014

Kategori: Sport

Lorik Cana! Nje kapiten i vertete

Pamjet tregojne se Lorik Cana eshte nje kapiten i vertete. Ne momentin qe Bekim Balaj eshte goditur, kapiteni ka kapur tifozin serb dhe e ka goditur. "Askush nuk i prek vellezrit e mi", ka deklaruar Cana pas nderprerjes se ndeshjes. Lorik Cana nje hero i te gjithe Shqiptareve

378 views