18/10/2014

Kategori: Lajme

Lorik Cana zemra e shqipes

Ngjarjet e ndodhura gjate ndeshjes Serbi - Shqiperi kane bere qe kengetaret kosovare ti kendojne futbollisteve shqiptare qe mbrojten flamurin ne Beograd. Jane 3 rapsode qe i kendojne Bekim Balaj-t, Taulant Xhakes, Lorik Canes, Andi Liles dhe te gjithe futbollisteve qe tashme kane fituar statusin e heronjve.

188 views