05/02/2015

Kategori: Sport

“Lufte” ne Kupen e Afrikes, policia nderhyne me helikopter (Video)

Skena aspak te hijshme jane pare ne turneun e Kupes se Afrikes ne ndeshjes mes Ganes dhe Guinese Ekuatoriale, ku tifozet e kesaj te fundit, filluan te rrezikojne edhe jetet e futbollisteve. Gana po fitonte 3:0 ndeshjen, dhe kjo sjelli pakenaqesi te tifozet e Guinese. U desh intervenimi i nje numri i madh i forcave policore per te qetesuar kete situate te dale jashte kontrollit. Policia intervenoi edhe me helikopter. Kombetarja e Ganes ne faqen zyrtare te saj, vendin ku po zhvillohej ndeshja, e ka cilesuar si nje zone lufte   Burimi:Indeksionline

272 views