04/11/2014

Kategori: Lifestyle

Lypesi qe po habit Kanadane

Ryan Arcand eshte nje i pastrehe ne Edmonton te Kanadase. Ai eshte nje lypes dhe jeton ne rruge qe prej 30 vitesh por tani ai po habit te gjithe Kanadane. Ryan eshte nje mjeshter ne piano. Nuk dihet se ku ka mesuar por muzika e tij eshte magjepsese

344 views