12/02/2015

Kategori: Teknologji

Makinat luksoze te Policise se Dubait

Nese jeni nje oficer policie dhe i dashuroni makinat, eshte momenti te kerkoni per nje pune ne Departamentin e Policese se Dubait. Ata jane te pajisur me nje flote te tere  super makinash. Dhe nuk eshte se ato kane vetem pamjen. Policet arrijne te manovrojne ne menyre te shpejte neper trafikun e qytetit.

528 views