13/11/2014

Kategori: Lifestyle

I mbijeton sulmit te 14 luaneve

Nje elefant nje-vjeçar i ka shpetuar per mrekulli sulmit te 14 luaneve ne Zambia te Afrikes. Elefanti ishte ndare nga tufa e tij dhe kjo ua mundesoi 14 luaneve te uritur qe ta sulmojne. Ne videon e publikuar ne internet shihen dy luane mbi shpinen e tij, por elefanti i vogel i shpeton sulmit duke u futur ne uje.

586 views