09/07/2015

Kategori: Business Pulse

Meditim global me Deepak Chopra per nje bote me me zemer

A e keni menduar se cfare mund te ndodhe nese e gjithe bota mblidhet se bashku me nje qellim te vetem: te krijoje nje bote me te dhembshur dhe me te perzemert? Diten e shtune, me 11  korrik, ne oren 9 PDT, bashkohuni ne kete meditim online me Deepak Chopra, Gabrielle Bernstein, Ismael Cala, dhe Trevor Hall per nje nga meditimet e sinkronozuara me te medha ne bote. Regjistrohuni ketu: http://bit.ly/1IxxGum

299 views