13/11/2014

Kategori: Teknologji

Nexus 6 vs Galaxy Note 4

Por, ne fund te fundit: nese jeni te interesuar per nje fablet, analistet do te ju vleresojne te cmendur nese nuk e konsideroni edhe Nexus 6 kunder iPhone 6 Plus dhe Galaxy Note 4. Asnje prej ketyre pajisjeve nuk jane te mira per operim me nje dore, por nese ju keni nevoje per nje ekran te madh-per libra, filma, emaila dhe shfletim te internetit-ju rekomandohet qe te filloni nga ketu (Nexus 6).

196 views