04/02/2015

Kategori: Lifestyle

Nje grua rreh tre burra (video)

Ishin mbledhur dhe po shkaktonin probleme ne nje restoran te vogel ne Kine, mirepo nuk ju zgjati shume. Si ne filma erdhi befasisht nje grua tejet e forte dhe i rrahu keq

287 views