10/11/2014

Kategori: Lifestyle

‘Nxehet’ Kallashi ne emision te drejteperdrejte…

Valltarja Donjeta Kosumi ishte pjesemarrese ne emisionin "Perralle me Tupan", ku ka rene pre lojes se pergatitur nga moderatori Shpetim Desku dhe ekipi i tij. Prezantuesi i ka ftuar mysafiret e tij, mes tyre edhe Kallashin, mirepo kete te fundit e ka injoruar nje kohe te gjate duke e bere qe ajo te nxehet dhe te reagoje.

920 views