03/12/2014

Kategori: Sport

Partizani – Tirana 8 dhjetor 2014. Ora 18.00

Vetem pak dite ne ndajne nga kryendeshja e kategorise superiore dhe e gjithe futbollit shqiptar Partizani - Tirana. Nje takim qe do te transmetohet live ne Supersport diten e Hene me 8 Dhjetor ora 18.00

314 views