12/03/2015

Kategori: Sport

Portieri budalla: Behet i “vdekur”, per t’u mos ndeshkuar me karton te kuq (Video)

Nje portier ne Ekuador, ka provuar nje menyre te rralle per t’i ikur ndeshkimit me karton te kuq. Portieri beri nje nderhyrje si lojtar i fundit, dhe duke e ditur per ate se çka e pret, u be sikur i vdekur. Por kjo sjellje e tij, nuk e shmangu nga kartoni, te cilin e meritoi. Shikoni videon dhe tregoni ne komente si e vleresoni kete veprim te portierit Burimi: Telegrafi

229 views