20/11/2014

Kategori: Lajme

Publikohet video e masakres se kryer nga Kostandin Xhuvani

Publikohen filmimet nga momenti kur Xhuvani hyn ne lokal per te qelluar mbi Edison Jahon, Enea Xhajn, Arber Demirajn dhe Paolo Azzola dhe kur del me pistolete ne dore dhe deri ne momentin e arrestimit. Ishte rrefyer ne disa versione masakra e 4 nentorit ne lokalin e nates “Ante Grand”, ne rrugen e Elbasanit, ne Tirane. Por nje pjese te ngjarjes qe ka per autor Kostandin Xhuvanin, djalin e deputetes se dorehequr te PS -se, Luiza Xhuvani, prokuroria e ka te filmuar, si nje prej provave me te rendesishme ne dosjen e dorezuar tashme ne Gjykate.

1,854 views