25/05/2015

Kategori: Lajme

Pune dhe dinjitet – Spoti elektoral i Halim Kosoves

Punonjësit e stafit të bashkisë do të zgjidhen sipas aftësive dhe meritës. Përgjatë gjithë karrierës sime si drejtues institucionesh, kam caktuar objektiva, kam vendosur standarte dhe tregova tolerancë zero ndaj korrupsionit.

363 views