28/10/2014

Kategori: Lifestyle

Rita dhe Iggy puthen ne skene

Gjate performances se kenges se tyre Black Widow ne nje koncert ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, kengetarja me origjine shqiptare Rita Ora dhe kengetarja Iggy Azalea jane puthur ne skene. Publiku i pranishem ne koncert gati eshte cmendur nga ky veprim i kengetareve.

1,186 views