27/10/2014

Kategori: Lifestyle

Sara X ben bis. Gjoksi i saj kercen muzike ‘country’

Modelja Sara X ben bis. Pas kercimit te gjoksit te saj me muziken e Moxart, tani modelja vjen me nje duet dhe gjoksi i sja kercen nen ritmin e muzikes 'country'.

1,393 views