15/11/2014

Kategori: Sport

Serbi – Danimarke 1 – 3. Nordiket marrin kryesimin e grupit

Serbia nuk di te fitoje ne fushe. Ne nje stadium te zbrazur skuadra e Dick Advocaat eshte mposhtur me rezultatin 1 - 3 nga Danimarka qe ka marre kryesimin  e grupit pas 4 ndeshjesh te zhvilluara. Ishte Tosic qe shenon ne mnuten e 4 dhe kalon ne avantazh vendasit. Me kete rezultat mbyllet dhe pjesa e pare. Ne pjesen e dyte ne fushe ishte vetem skuadra nordike qe arrin te shenoje 2 here me Bendnter dhe Kjaer.

171 views