13/11/2014

Kategori: Teknologji

Shikoni dronin qe eshte vite perpara nga Google dhe Facebook

Airbus eshte duke zhvilluar nje dron qe ngrihet ne lartesi te medha dhe qe punon me diell. Ai mund te qendroje ne lartesi per nje periudhe kohe te papercaktuar. Ai mund te leshoje sherbime wireless ne kullat te cilat jane te forta apo te shtrenjta per ta mbajtur nje sherbim te tille.

212 views