29/05/2015

Kategori: Lifestyle

Shkencerisht, kjo vajze ka fytyren me te bukur ne Britanine e Madhe

18 vjecarja, Florence Colgate ka nje bukuri per te cilat shume femra do te ishin gati te derdhnin leket lume. Ajo dallohet per nje fytyre simetrike me sy te medhenj, buze te plota dhe molleza te ngritura.

679 views