21/10/2014

Kategori: Lajme

Shqiptaret djegin flamurin e Serbise

Nje grup i tifozeve shqiptare kane 'therur' e me pas djegur flamurin e Serbise, duke i çmendur serbet qe jane ankuar ne Facebook, por pa sukses. Xhirimi eshte publikuar edhe ne rrjetin social Facebook dhe kjo ka bere qe serbet te ankohen per ta hequr ate. Mirepo, edhe nga Facebook jane refuzuar me arsyetimin se: “Nuk i shkel standardet tona”.

309 views