06/06/2015

Kategori: Sport

Si bejne seks Ronaldo, Messi, Terry dhe te tjere…

Kjo video ju tregon se si keta lojtare spikates te botes se sportit bejne dashuri bazuar ne stilin e tyre te lojes dhe gjuhen e trupit te demonstruar ne fushen e lojes.

1,080 views