04/12/2014

Kategori: Lifestyle

Si te mbledhesh fonde kunder kancerit te prostates

Nje shoqate qe merret me mbledhjen e fondeve ne luften kunder kancerit te prostates ka gjetur nje menyre shume origjinale per te sensibilizuar opinionin publik, ne vecanti meshkujt te cilet jane te prekshem nga kjo semundje. Nje vajze e re dhe shume simpatike qe ka fshehur nje kamera shetit ne rruge dhe filmon te gjithe meshkujt qe shohin te pasmet e saj. Moto e kesaj video eshte mos shiko te pasmet e te tjereve po shiko te pasmet e tua.

258 views