28/10/2014

Kategori: Travel

Simbolet Masonike – Astana, Kazakihstan

Simbolet masonike jane pjese e rendesishme e kryeqytetit me te ri ne bote, Astana ne Kazakistan. Ndërtimit për këtë ka filluar 10-15 vjet më parë. Ka shumë ngjashmeri dhe lidhje te dukshme me simbolet masonike. Vete emri i qytetit eshte nje anagrame e fjales Satana: Astana, Satana.

544 views