06/06/2015

Kategori: Business Pulse

Steve Jobs emocionohet nga miqesia e Bill Gates (ja flalet e tij)

"Eshte nje varg ne nje kenge te Beatles: "You and I have memories longer than the roads stretching far ahead." (Une dhe ti kemi me shume kujtime se sa gjatesia e rrugeve.)" Keshtu do ta perkufizonte me mjeshteri Steve Jobs, miqesine e tij me rivalin e Microsoft, Bill Gates gjate nje debati. Dhe keto fjale nuk kalojne lehte, Jobs emocionohet!

310 views