19/12/2014

Kategori: Lifestyle

Te dy jane idiote

Shikoni se cfare ndodh ne nje pike karburanti ne Rusi. Shoferi nderkohe qe eshte duke i hedhur benzine makines ndez nje shkrepse per te ndricuar dhe per te pare nese ka ende ndopak vend per ti hedhur akoma me shume karburant makines se tij. Ndizet zjarri dhe shikoni se cfare ndodh edhe kur vjen punetori i oikes se karburantit. Te dy jane idiote.

391 views