15/11/2014

Kategori: Lifestyle

Te kercesh breakdance ne 230 metra lartesi

Keta jane djemte fantastik dhe te çmendur te cilet kane besim suprem ne levizjet e tyre. Ekipi i kercimit breakdance ‘Gamblerz’ jane filmuar duke kryer levizje me te cilat kane sfidojne vdekjen, duke u balancuar me duart e tyre ne buze te nje kulle e larte prej 230 metrash ne Singapor.

219 views