23/10/2014

Kategori: Sport

Tifozet e Romes dhe Bayern tregojne Fair Play

Edhe pse jane mundur me rezultatin e thelle 1-7 ne fushen e tyre kunder bayern Munchen, tifozet besnike te Romes kane qendruar deri ne fund te takimt duke perkrahur skuadren e tyre dhe ne fund ata jane traguar Fair Play. Kane shkembyer shajet me tifozet e Bayern qe ishin te pranishem ne Olimpico.

374 views